Εκπαιδευτικό Προσωπικό

ΝΙΚΗ ΤΟΡΟΥΝΟΓΛΟΥ

(τραγούδι)

Η Νίκη Τορούνογλου (NIKI TOR) γεννήθηκε στη Δράμα το 1999. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από 8 χρονών μαθαίνοντας κιθάρα και τραγούδι . Αργότερα, συνέχισε τη μαθητική της πορεία στο Μουσικό Σχολείο Δράμας έχοντας ως ειδικό όργανο ,το σαντούρι. Με τη φωνητική ξεκινάει εντατικά να ασχολείται στα 15 και ένα χρόνο αργότερα παίρνει το πτυχίο της από την Rockschool of London  – GRADE 8 με άριστα.
Στα 19 της μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και εγγράφεται στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης στο τμήμα blues / rock. Το 2022 αποφοιτεί από το ΣΩΘ και παίρνει το diploma με Άριστα με καθηγητές τον Γιάννη Παπαγιαννίδη, Αλέκο Σπανίδη, Πέτρο Παρασκευά. Έχει παρακολουθήσει vocal workshop με την Julie Massino, Musical Theater Performance masterclass με την Σία Κοσκινά και σεμινάριο με θέμα Μουσικοθεραπεία Θεωρία και Εφαρμογές  με ομιλητή τον Γεώργιο Παναγωτόπουλο.
Συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς και φεστιβάλ και έχει εμφανιστεί σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης ( Eightball, Blue Barrel, Καφωδείο) με πιο πρόσφατη στο Kapani Project.
Κυκλοφόρησε τον προσωπικό της δίσκο “LIAR” σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαγιαννίδη.
Έχει συνεργαστεί με τους Popscene και έχει γράψει backing vocals στο τραγούδι “Catch the train”. Είναι η τραγουδίστρια της  μπάντας “FOREPLAY”.

Scroll to Top