Σύλλογος Φίλων Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί φίλοι,

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε λιγότερο ή περισσότερο την ύπαρξη και τη δράση του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη μας, με στόχο την προαγωγή της μουσικής παιδείας των νέων μας.

Ωστόσο η δράση του Ωδείου αφενός μεν δεν είναι γνωστή στον βαθμό που επιβάλλεται για μια τέτοια προσπάθεια, και αφετέρου δεν έχει υποστηριχθεί όπως της αρμόζει ηθικά και οικονομικά.

Έτσι, μια ομάδα φίλων του Ωδείου συστήσαμε τον αντίστοιχο Σύλλογο με την πεποίθηση ότι θα συμβάλλουμε τελικά μέσω της μουσικής αγωγής ευρύτερα στην αγωγή των νέων μας, με στόχο την ηθική, πολιτική και αισθητική ολοκλήρωσή τους. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας και τη δέσμευσή μας για την υποστήριξη της προσπάθειας και της λειτουργίας του Ωδείου, προσπάθειας τόσο αναγκαίας σήμερα που παντός είδους εθισμοί έχουν περικυκλώσει τα παιδιά μας. Πιστεύoουμε βαθιά ότι σε αυτό το αίτημα πρέπει να απαντήσουμε με όλη μας τη δύναμη.

Σας καλούμε λοιπόν και σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τον ενθουσιασμό και τον δυναμισμό μας και να γίνετε κι εσείς μέλη του Συλλόγου μας προσβλέποντας όχι τόσο στην οικονομική σας υποστήριξη – η ετήσια συνδρομή άλλωστε είναι συμβολική – όσο στην ηθική και πρακτική συμμετοχή σας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία μας στα τηλέφωνα: 2310.233.619 και 2310.236.356 και να ενημερωθείτε για τα σχετικά με την λειτουργία μας και τα οφέλη των μελών.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook

Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

συναντηση συνεργασιας και επικοινωνιας

εκδηλωση συναντησης και επικοινωνιας

Κύκλος Διαλέξεων «Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»

χριστουγεννιατικη συναυλια στο ολυμπιακο μουσειο

μπαροκ στο μπενσουσαν χαν

αφιερωμα στον μανο λοΐζο και στην ελληνικη μουσικη

Scroll to Top