Το όραμά μας

Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης

Το όραμά μας

Το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης είναι ένας Συνεταιρισμός Καθηγητών Μουσικής μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αφιερωμένος στα παιδιά, τις οικογένειες, τους ενήλικες και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στοχεύοντας στην προώθηση της μουσικής εκπαίδευσης και γνώσης.

Εδώ και 30 χρόνια οι σπουδές που παρέχουμε αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα του ατόμου, βελτιώνουν τις μουσικές του δεξιότητες και προωθούν τον πολιτισμό και τις θεμελιώδεις αξίες της ζωής. Η διδασκαλία των μαθημάτων είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής μας και απορρέει από τη μακρά πορεία και συνεισφορά μας στο χώρο της μουσικής και της εκπαίδευσης.

Οραματιζόμαστε να επιφέρουμε μια γενικότερη αλλαγή στην επιστήμη της μουσικής παρέχοντας μια ποιοτική και σύγχρονη εκπαίδευση στους σπουδαστές μας.

Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε θετικά στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου και στη διεύρυνση των πνευματικών του οριζόντων μέσα από την ερασιτεχνική ή επαγγελματική του ενασχόληση με τη μουσική.

Ανεξάρτητα από την ηλικία και τις μουσικές προτιμήσεις του κάθε σπουδαστή το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου, και πάνω από όλα αγάπη και μεράκι από όλο το διδακτικό προσωπικό, προκειμένου να βοηθήσουν τους σπουδαστές να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στο μέλλον θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και συνέπεια τη δυναμική πορεία μας μεταδίδοντας παντού τα ευεργετικά οφέλη της μουσικής και ακολουθώντας τις αρχές και διατάξεις του Ελληνικού Κράτους με απόλυτο σεβασμό στις έννοιες της Παιδείας, του Πολιτισμού και του Ανθρώπου.

Scroll to Top